Kiel Malbloki Personon en Snapchat?

Snapchat estas unu el la plej bonaj sociaj retaj aplikaĵoj por poŝtelefonoj, kiu havas unikajn kapablojn. Vi povas bloki iujn homojn en ĉi tiu reto. Hazarde bloki iun en Snapchat estas facila eraro. Kelkaj malĝustaj frapetoj kaj subite viaj amikoj estas fortranĉitaj de spektado de viaj Rakontoj aŭ kontaktado de vi en la aplikaĵo. Feliĉe, Snapchat simpligas ĝustigi tion per malblokado de kontoj.
Se vi volas bloki iun kaj poste malbloki ilin, kiel vi povas fari tion en Snapchat?
Ĉu Snapchat sciigas iun, se mi malblokas ilin?
Snapchat ne sciigas iun post kiam vi malblokas ilin, sed ili povas ekscii per serĉado de via nomo, ke ili povas vidi vin denove en la reto. Do, kondiĉe ke ili ne serĉas vin, ili ne rimarkos, ke ili estas malblokitaj. Se vi sendas al ili amikpeton, ili ekscios pli frue.
Kiel malbloki personon en Snapchat
Ĉar blokado de homoj en Snapchat kaŭzos, ke via konto ne plu estos montrata al ili, kaj ili estos nevideblaj por vi, vi ne povos serĉi iliajn nomojn aŭ Malbloki ilin en Snapchat. Sed vi povas fari tion per la agorda sekcio. En la sekvanta, ni ekzamenos ĉi tiun metodon.
- Unue, malfermu la Snapchat-aplikaĵon kaj alklaku BitMoji aŭ vian uzantnomon supre maldekstre.
- Alklaku la ilarforman opcion supre dekstre por aliri la agordojn.
- Ŝovu supren por vidi Konto-Agojn kaj Blokitajn.

- Ĉi tiu sekcio listigas ĉiujn homojn, kiujn vi blokis ĉe Snapchat. Elektante la X-opcion apud la nomo de ĉiu uzanto, vi povas malbloki ilin.
- Snapchat tiam demandas ĉu vi certas, ke vi volas malbloki la personon. En via respondo, alklaku Jes.

- Post kiam tiu persono malblokiĝas, via profilo montriĝas al li/ŝi, kaj vi povas vidi lin/ŝin.
Kio okazas kiam vi malblokas iun en Snapchat?
Bloki personon fermas ĉian komunikadon inter vi kaj tiu persono. Krome, eĉ via amikpeto perdiĝas. Post malblokado, vi devas ensaluti denove al la profilo de la persono kaj sendi al ili amikpeton.
Por fari tion, enigu la nomon de la persono en la serĉkampon kaj poste alklaku la opcion Aldoni dekstre de la foto kaj uzantnomo de la persono. Se la profilpaĝo de la persono ne estas publika, vi devos atendi, ke via amikpeto estu aprobita.
Plej Bona Telefona Spurada Aplikaĵo
Spionu Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder kaj aliajn sociajn amaskomunikilajn aplikaĵojn senkonscie; Spuru GPS-lokon, tekstmesaĝojn, kontaktojn, alvokajn protokolojn kaj pliajn datumojn facile! 100% sekure!

Kiom longe daŭras aldoni iun post malblokado en Snapchat?
Snapchat trudas certajn limigojn al uzantoj post blokado kaj malblokado. Ekzemple, se vi unue blokas iun, poste malblokas ilin kaj volas aldoni ilin al via amiklisto, vi devos atendi pli ol 24 horojn por fari tion.
Kiom longe daŭras aldoni iun post malblokado en Snapchat?
Pli bona elekto anstataŭ bloki iun en Snapchat
Unu el la ebloj, kiujn vi povas uzi anstataŭ bloki la uzanton, estas la opcio Silenta. Tiel vi ne plu ricevos sciigojn kiam personaj mesaĝoj aŭ fotoj atingos vin. Kompreneble, en ĉi tiu kazo, viaj mesaĝoj kaj amikeco ne perdiĝos.
Por povi silentigi personon anstataŭ bloki, unue eniru la uzantoprofilon de Snapchat de la persono kaj tuŝu la bildon apud ties nomo. En la supra dekstra parto, elektu la opcion de tri menueroj, vidu la opcion "Mesaĝaj Sciigoj", kaj elektu la opcion "Silenta".
Tio estos farita sen ke la alia persono rimarkos. Vi povas ebligi aŭ malebligi ĝin iam ajn.

Konkludo
Blokado kaj malblokado estas oftaj funkcioj tra preskaŭ ĉiu socia amaskomunikila platformo hodiaŭ. Ili ekzistas por doni al uzantoj kontrolon pri kiu povas kontakti ilin, vidi ilian enhavon aŭ interagi kun ili interrete. Snapchat ne estas escepto. Same kiel ĉe Facebook, Instagram aŭ WhatsApp, Snapchat permesas al vi bloki iun se vi sentas vin malkomforte, volas privatecon aŭ simple bezonas paŭzon de komunikado. Tamen, situacioj ŝanĝiĝas, kaj foje vi povas decidi, ke vi volas rekonektiĝi kun tiu persono denove. Jen kie la malblokada funkcio fariĝas utila.
Malbloki iun en Snapchat estas simpla kaj rapida procezo. Vi nur bezonas iri al viaj kontaj agordoj, malfermi la menuon "Blokitaj Kontoj", kaj forigi la personon el la listo. Post malblokado, ili povos retrovi vian profilon, sendi al vi mesaĝojn kaj interagi kun vi same kiel antaŭe. Ĉi tio faras Snapchat fleksebla platformo, kiu respektas personajn limojn, samtempe permesante al uzantoj rekonstrui ligojn kiam ajn ili elektas.
Gravas memori, ke malblokado ne aŭtomate restarigas amikecojn aŭ antaŭan babilhistorion. Se vi volas denove interagi kun la persono, vi eble devos aldoni ilin kiel amikon denove. Tio donas al ambaŭ flankoj la ŝancon decidi ĉu ili vere volas rekonektiĝi. La funkcio estas desegnita por helpi uzantojn facile administri siajn sociajn rondojn kaj eviti nenecesajn dramojn aŭ miskomprenojn.
Ĝenerale, la kapablo bloki kaj malbloki homojn en Snapchat estas helpema ilo por konservi sanan kaj komfortan interretan sperton. Ĉu vi blokis iun erare aŭ simple ŝanĝis sian opinion, Snapchat provizas simplan manieron solvi la situacion. Se vi sekvas la paŝojn klarigitajn en ĉi tiu gvidilo, vi povas administri vian blokitan liston kun konfido kaj rekonekti kiam ajn vi estos preta.
Se vi ankoraŭ havas demandojn pri malblokado de iu en Snapchat, bonvolu dividi ilin en la komenta sekcio, kaj ni ĝojos helpi vin.
Kiom utila estis ĉi tiu afiŝo?
Alklaku stelon por taksi ĝin!
Meza rangigo / 5. Voĉkalkulo:


![Kiel Scii Ĉu Iu Blokis Vin en Snapchat [2023]](https://www.getappsolution.com/images/how-to-know-if-someone-blocked-you-on-snapchat-390x220.jpeg)


